Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen, waarbij Bibelebon KinderAtelier als leverancier van diensten optreedt.


1. Identiteit van de ondernemer
Bibelebon KinderAtelier
Bezoekadres; Hilvertsweg 116, 1214 JK Hilversum
Postadres; Hilvertsweg 116, 1214 JK Hilversum
Telefoonnummer: 035-5338009
Bereikbaarheid: Maandag tot en met zaterdag
E-mailadres: info@bibelebon.nl
Website: www.bibelebon.nl
KvK-nummer: 32162314

2. Reserveren
Zodra je contact hebt opgenomen met Bibelebon KinderAtelier ontvang je binnen 3 dagen per mail een aanvraagformulier.  

Het is mogelijk om vrijblijvend een optie te nemen voor een bepaalde datum. De termijn van een optie is 7 dagen, daarna vervalt deze.

3. Betalen
Nadat het ingevulde aanvraagformulier door Bibelebon KinderAtelier ontvangen is ontvang je per email een factuur met een IDEAL betaallink, die binnen 7 dagen betaald dient te worden. Op de factuur staan alle benodigde betaalgegevens.

In geval van een kinderfeestje is het minimum aantal 8 deelnemers. Als er minder deelnemers zijn, dan wordt dit niet in mindering gebracht op het totaalbedrag, tenzij Bibelebon KinderAtelier anders bepaalt. 

Als er meerdere kinderen komen dan opgegeven, dient men dit schriftelijk via de mail te bevestigen. Je ontvangt dan een aangepaste factuur van Bibelebon KinderAtelier.

4. Annuleren
Bij annuleren gelden de onderstaande regels:
- Tot 2 weken voor de datum is de annulering kosteloos.
- Tussen 2 weken en 1 week voor de afgesproken datum betaal je 20% van de kosten.
- Tussen 1 week en 2 dagen voor de afgesproken datum betaal  je 50% van de kosten.
- Bij annulering binnen 1 werkdag voor het feestje wordt 75% van de kosten in rekening gebracht.

De reden hiervoor is dat wanneer Bibelebon KinderAtelier een datum voor je vastlegt, Bibelebon KinderAtelier geen andere afspraken kan vastleggen op datzelfde moment, en Bibelebon KinderAtelier op zo’n korte termijn de door annulering vrijgekomen plek niet meer op kan vullen.

Wel is (in overleg) mogelijk het kinderfeestje te verplaatsen naar een andere dag. Hier kunnen kosten uit voortvloeien.

Bibelebon KinderAtelier behoudt zich het recht de boeking af te zeggen in geval van ziekte of overlijden van familie of dierbare. Toch zal Bibelebon KinderAtelier er alles aan doen vervanging te vinden zodat het feestje gewoon door kan gaan. In het uiterste geval kan het feestje kosteloos worden verplaatst naar een andere dag of indien gewenst het factuurbedrag retour gestort.

5. Prijzen
De genoemde prijzen voor de aangeboden diensten zijn in euro's, inclusief BTW voor particulieren.

Bibelebon KinderAtelier behoudt zich het recht voor om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.

6. Verplichte aanwezigheid
Bij een kinderfeestje van Bibelebon KinderAtelier is het verplicht dat minimaal één ouder of verzorger gedurende het gehele feestje aanwezig is.

7. Aansprakelijkheid
Bibelebon KinderAtelier is niet aansprakelijk voor schade of letsel voortvloeiend uit deelname aan activiteiten of gebruik van producten van Bibelebon KinderAtelier. Ouders/verzorgers blijven te allen tijde verantwoordelijk.

8. Foto's
Tijdens de activiteiten bij Bibelebon KinderAtelier worden foto's gemaakt en geplaatst op de website of op social media om bezoekers een indruk te geven van de activiteiten die Bibelebon KinderAtelier verzorgt. Indien u dit niet wilt kunt u dit kenbaar maken op het AVG formulier. De foto's die gemaakt worden zijn uitsluitend voor gebruik voor de website en ter promotie (o.a. social media). Bibelebon KinderAtelier zal nooit namen noemen bij de foto's.

© 2009 - 2021 Bibelebon Kinderatelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel