Ben jij binnenkort jarig en wil je een creatief verjaardagsfeestje? Kom dan met je vriendinnen en/of vrienden je verjaardag vieren bij Bibelebon KinderAtelier

En weet je wat nou het leuke is? Jij stelt jouw feestje helemaal zelf samen. Je kiest zelf je activiteit, als je wilt versieren we eerst cakejes, maar je mag ook je eigen taart meebrengen of wil je liever een Engelse high tea? En als je na het knutselen nog niet naar huis wil dan regel ik frietjes met knakworstjes of poffertjes voor jou en je vrienden.

Lijkt het je wat? Ik hang graag de slingers voor je op!


LET OP! Gezien de grote vraag naar een Kinderfeestje bij Bibelebon is het verstandig ruim op tijd een datum in te plannen. Tot aan de zomervankantie heb ik alleen nog plek voor een feestje op woensdag 22 mei, vrijdag 31 mei, zaterdag 22 juni, woensdag 26 juni of zaterdag 6 juli.
 

Wat kost het?
€ 185,00 (8 kinderen). 
Bij minder deelnemende kinderen betaal je voor acht. Elk extra kind € 20,50. Maximaal 10 kinderen inclusief de jarige.

Hoelang duurt een kinderfeestje?
Een feestje duurt twee uur. Blijf je frietjes, poffertjes of broodjes knakworst eten? Dan duurt het feest een half uurtje langer.

Wat krijg je daarvoor?
Alle benodigde knutselmaterialen, een cadeautje voor de jarige, iets te snoepen en onbeperkt limonade. Voor de mama's en papa's is er lekkere koffie, cappuccino of verse munt thee. En wanneer je naar huis gaat heb
ik voor iedereen nog een leuke verrassing.

Wil je nog meer? 
Cupcake versieren            €  3,75 p.p.
High tea                     €  8,50 p.p.
Zakje chips of waterijsje    €  1,00 p.p.
Gezonde hapjesplank (2x)     €  22,50
Frietjes met knakworstjes    €  6,50 p.p.
Poffertjes                   €  6,00 p.p.
Broodjes knakworst           €  5,75 p.p.

Inclusief snoeptomaatjes en komkommer bij de frietjes en broodjes. Wil je kip, rund of vegan knakworsten, dan betaal je € 1,00 extra per kind.

Voor wie?
Voor kinderen van 5 t/m 14 jaar.

Wanneer?
Woensdagmiddag, vrijdagmiddag, zaterdagochtend of zaterdagmiddag.

Kinderfeestje thuis
Vier jij liever jouw verjaardag thuis met vriendinnen of vrienden? Dat kan natuurlijk ook! Geef je wensen door wat je het allerliefst knutselen wilt en ik maak een knutselpakket met alle benodigde materialen en instructies waar je thuis mee aan de slag kan. Je haalt het knutselpakket een dag van te voren op.

Voor de jarige zit er een cadeautje bij en voor iedereen wat te snoepen. Laat het feest maar beginnen..

Per kind kost het € 18,50 bij afname van 8 kinderen.
Wil je voor minder kinderen materiaal bestellen dan betaal je € 15,00 per kind en € 55,00 voor het materiaal.

Reserveren of meer informatie?
Bel 06-46195989 of mail naar info@bibelebon.nl


Tot slot

  • Alle kinderen creëren naar eigen smaak het door de jarige (van te voren) gekozen activiteit. Er is altijd een ruime keuze uit mooie materialen en decoraties.
  • Tijdens het feestje is de aanwezigheid van een ouder gewenst bij kinderen tot en met 10 jaar. Dit in verband met hulpvragen van de kinderen tijdens het feestje. 
  • Het verdient aanbeveling om de kinderen naar het feestje oude kleding aan te geven. Bibelebon KinderAtelier is niet aansprakelijk voor vlekken in de kleding (er zijn schorten aanwezig).
  • Er is heel veel vraag naar een feestje bij Bibelebon KinderAtelier en helaas kan het zijn dat een gewenste datum niet meer beschikbaar is. Het is daarom raadzaam om minimaal acht weken van te voren een datum te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.
© 2009 - 2024 Bibelebon Kinderatelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel