Omdat de Knutselclub helemaal vol zit en ik dan ook met regelmaat kinderen moet teleurstellen worden er in de schoolvakanties en rondom feestdagen toffe workshops georganiseerd, zodat ook de kinderen zonder een abonnement hun creatieve ei kwijt kunnen.

In de herfstvakantie gaan we aan de slag met heel veel natuurlijke materialen. Denk aan mos, dennenappels, takken, boomschors etc. Lijkt het je leuk om een paddenstoel met verlichting te maken of verschillende vogelverschrikkers? Voor de jongere kinderen staan er paddenstoelen in pot of kabouters op het programma.

Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een groep van minimaal zes en maximaal acht kinderen samen te stellen voor een middagje gezellig knutselen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden en de kosten neem dan contact met mij op via info@bibelebon.nl.

Meer weten?
Kijk dan in de agenda voor de geplande workshops of blijf op de hoogte via mijn Facebookpagina. Wil je niks missen? Schijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief, dan weet je zeker dat je up to date blijft.

© 2009 - 2022 Bibelebon Kinderatelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel