Eén keer knutselen
Vind je het leuk om af en toe te komen knutselen? Dat kan! Bel, mail of app even van te voren om te informeren of er plek is.

Tien keer knutselen
Tien weken lang naar het TienerAtelier is ook mogelijk. Kan je een keer niet? Geen probleem, jouw gemiste knutseluurtje schuift dan gewoon door naar de volgende week. Je mag je les één keer doorschuiven. Valt er een knutselmiddag uit vanwege een nationale feestdag, dan schuift deze gemiste les uiteraard door. Mocht je na deze periode willen verlengen dan kan dat mits er plek is. Wil je meer zekerheid? Dan kan je ervoor kiezen om je voor het gehele schooljaar aan te melden.

Heel (school)jaar knutselen
Doe je niets liever dan knutselen? En wil je zeker zijn van een plekje? Kom dan het hele schooljaar naar het TienerAtelier. Gemiste knutselmiddagen door ziekte of verhindering kunnen niet worden ingehaald. 

Teruggave van lesgeld bij gemiste lessen is niet mogelijk. Ik houd immers een plek voor jou gereserveerd.

Schoolvakanties en lesvrije dagen
In schoolvakanties en op overige nationale feestdagen is er geen TienerAtelier, deze zijn dan ook niet doorberekend in het lesgeld. 

Kosten
€ 16,50 voor één keer knutselen.
€ 150,00 voor tien weken knutselen.
€ 540,00 voor een heel schooljaar, betaling in 11 termijnen.

Inschrijving
Je wordt ingeschreven op volgorde van aanmelding. Het kan zijn dat het TienerAtelier vol zit, in dat geval kom je op de wachtlijst. Wanneer je je inschrijft in de loop van het schooljaar is betaling verschuldigd naar rato.

Bevestiging
Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met factuur. In deze mail staat de aanvangsdatum vermeld, het tijdstip en hoe je kunt betalen.

Betaling
Tien keer knutselen, betaling vooraf en uiterlijk tot één week voor aanvang.
Een heel schooljaar, maandelijkse factuur (11x). De betaling dient voor de eerste van de nieuwe maand te worden voldaan.

Kom je af en toe knutselen dan is het mogelijk op de dag zelf te betalen. Dit kan middels pinbetaling.

Annulering
Annulering van deelname aan het TienerAtelier is mogelijk tot twee weken voor aanvang zonder dat dit financiële consequenties heeft. Bij annulering minder dan twee weken voor aanvang van het TienerAtelier wordt er 20% annuleringskosten in rekening gebracht. Annuleren kan per mail. De annulering is geaccepteerd nadat je een bevestiging hebt ontvangen. Bij annulering nadat het TienerAtelier is gestart, wordt er 50% annuleringskosten in rekening gebracht.

Opzegging
Bij een tussentijdse opzegging blijft de verplichting tot betaling van 2 maanden bestaan. Hiervan wordt slechts afgeweken als de opzegging geschiedt bij langdurige ziekte of bij verhuizing buiten de gemeente Hilversum. In het geval van verhuizing dient een opzegtermijn van 1 maand in acht te worden genomen. Compensatie in de vorm van restitutie kan uitsluitend worden verleend bij langdurige ziekte met terugwerking tot de dag van ziekmelding.

Let op! Voor de 'Tien weken knutselen' geldt een overeenkomst voor de looptijd van de cursus. Deze cursussen kunnen niet tussentijds worden opgezegd worden.​Compensatie in de vorm van restitutie wordt niet verleend.

Kleding
Het verdient aanbeveling om de kinderen oude kleding aan te doen. Bibelebon KinderAtelier is niet aansprakelijk voor vlekken in de kleding.

© 2009 - 2024 Bibelebon Kinderatelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel