Eén keer knutselen
Vind je het leuk om af en toe te komen knutselen? Dat kan! Bel, mail of app even van te voren om te informeren of er plek is.

Tien keer knutselen
Tien weken lang naar de knutselclub is ook mogelijk. Kan je een keer niet? Geen probleem, jouw gemiste knutseluurtje schuift gewoon door naar de volgende week, voorwaarde is wel dat je je 24 uur van te voren afmeldt. Je mag je les één keer doorschuiven.

Half (school)jaar knutselen
Mocht je tien weken niet genoeg vinden dan kan je je ook opgeven voor een half (school)jaar. Gemiste knutselmiddagen worden niet ingehaald.

Heel (school)jaar knutselen
Doe je niets liever dan knutselen? Kom dan het hele schooljaar naar de knutselclub. Hier geldt ook dat gemiste knutselmiddagen niet worden ingehaald.

Kosten
€ 10,00 voor één keer knutselen
€ 90,00 voor tien keer knutselen
€ 175,00 voor een half schooljaar, 22 weken
€ 325,00 voor een heel schooljaar, 44 weken

Inschrijving
Je wordt ingeschreven op volgorde van aanmelding. Het kan zijn dat de knutselclub vol zit, in dat geval kom je op de wachtlijst.

Bevestiging
Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met factuur. In deze mail staat de aanvangsdatum vermeld, het tijdstip en hoe je kunt betalen.

Betaling
De betaling dient voor aanvang van de eerste knutseldag te worden voldaan.
Kom je af en toe knutselen dan is het mogelijk op de dag zelf te betalen. Dit kan middels pinbetaling.

Annulering
Annulering van de knutselclub is mogelijk tot een week voor aanvang zonder dat dit financiële consequenties heeft. Bij annulering minder dan een week voor aanvang van de knutselclub wordt € 25,- administratiekosten in rekening gebracht. Annuleren kan per brief of per mail. De annulering is geaccepteerd nadat je een bevestiging hebt ontvangen. Bij annulering nadat de knutselclub is gestart, ontvang je geen geld terug.

© 2009 - 2018 Bibelebon Kinderatelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel