Eén keer knutselen
Vind je het leuk om af en toe te komen knutselen? Dat kan! Bel, mail of app even van te voren om te informeren of er plek is.

Tien keer knutselen
Tien weken lang naar de knutselclub is ook mogelijk. Kan je een keer niet? Geen probleem, jouw gemiste knutseluurtje schuift dan gewoon door naar de volgende week Je mag je les twee keer doorschuiven. Dit geldt alleen wanneer je uiterlijk 24 uur van te voren afzegt. Valt er een knutselmiddag uit vanwege een nationale feestdag, dan schuift deze gemiste les uiteraard door. Mocht je na deze periode willen verlengen dan kan dat mits er plek is. Wil je meer zekerheid? Dan kan je ervoor kiezen om je voor het gehele schooljaar aan te melden.

Heel (school)jaar knutselen
Doe je niets liever dan knutselen? En wil je zeker zijn van een plekje? Kom dan het hele schooljaar naar de knutselclub. Gemiste knutselmiddagen door ziekte of verhindering kunnen niet worden ingehaald. 

Teruggave van lesgeld bij gemiste lessen is niet mogelijk. Ik houd immers een plek voor jou gereserveerd.

Schoolvakanties en lesvrije dagen
In de Kerstvakantie en op overige nationale feestdagen is er geen Knutselclub, deze zijn dan ook niet doorberekend in het lesgeld. 

Kosten
€ 15,00 voor één keer knutselen.
€ 130,00 voor tien weken knutselen.
€ 460,00 voor een heel schooljaar, betaling in 11 termijnen.

Inschrijving
Je wordt ingeschreven op volgorde van aanmelding. Het kan zijn dat de knutselclub vol zit, in dat geval kom je op de wachtlijst. Wanneer je je inschrijft in de loop van het schooljaar is betaling verschuldigd naar rato.

Bevestiging
Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met factuur. In deze mail staat de aanvangsdatum vermeld, het tijdstip en hoe je kunt betalen.

Betaling
Tien keer knutselen, betaling vooraf en uiterlijk tot één week voor aanvang.
Een heel schooljaar, maandelijkse factuur (10x). De betaling dient voor de eerste van de nieuwe maand te worden voldaan.

Kom je af en toe knutselen dan is het mogelijk op de dag zelf te betalen. Dit kan middels pinbetaling.

Annulering
Annulering van deelname aan de Knutselclub is mogelijk tot één week voor aanvang zonder dat dit financiële consequenties heeft. Bij annulering minder dan één week voor aanvang van de Knutselclub wordt er 20% annuleringskosten in rekening gebracht. Annuleren kan per mail. De annulering is geaccepteerd nadat je een bevestiging hebt ontvangen. Bij annulering nadat de knutselclub is gestart, wordt er 50% annuleringskosten in rekening gebracht.

Opzegging
Bij een tussentijdse opzegging geldt een opzegtermijn van twee maanden en blijft de verplichting tot betaling voor die twee maanden bestaan. Hiervan wordt slechts afgeweken als de opzegging geschiedt bij langdurige ziekte of bij verhuizing buiten de gemeente Hilversum.

Voor de 'Tien weken knutselen' geldt een overeenkomst voor de looptijd van de cursus. Deze cursussen kunnen niet tussentijds worden opgezegd worden.​Compensatie in de vorm van restitutie wordt niet verleend.

Kleding
Het verdient aanbeveling om de kinderen oude kleding aan te doen. Bibelebon KinderAtelier is niet aansprakelijk voor vlekken in de kleding.

© 2009 - 2023 Bibelebon Kinderatelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel