Mijn naam is Muriel Verheul, trotste mama van drie, alweer hele grote, jongens.  

Na mijn opleiding MDGO AW heb ik ruim vijftien jaar met peuters en kleuters gewerkt bij onder andere Kinderdagcentrum De Boemerang en Stichting Kinderopvang Hilversum (nu beter bekend als Bink) en daarna vele jaren als coördinator receptioniste bij Ster. En toen kwam er een omslagpunt. De deur van het bedrijf waar ik twaalf jaar met heel veel plezier werkte ging dicht voor mij. Vedrietig om de reorganisatie en tegelijktijd jubelend vanwege de mogelijkheden die ik op mijn pad zag. Ooit bedacht ik namelijk een uniek concept en schreef ik daar een uitgebreid bedrijfsplan bij. Maar doorpakken, dat durfde ik toen niet. Tot vijf jaar terug. Ik kreeg de kans om mijn allergrootste droom in vervulling te laten gaan. Een eigen KinderAtelier. In een tijdsbestek van minder dan vier maanden zette ik zelf mijn website neer, verbouwde en restylde ik samen met mijn partner een winkelpand, ging ik aan de slag met marketing en tot slot, ook niet geheel onbelangrijk, vulde ik het Atelier met een keur aan materialen en gereedschappen. En de rest? The rest is history...

Want wat is er nou toffer dan elke dag weer opnieuw met kinderen op avontuur te mogen gaan, feest te vieren, plezier te beleven, te ontdekken, te creëren en het gewoon samen héél leuk te hebben?

Creatieve activiteiten leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van een kind. Naarmate kinderen ouder worden, worden ze zich meer bewust van zichzelf; hoe ze overkomen op anderen en wat anderen ervan kunnen vinden. Dat kan de creativiteit belemmeren. En dat is jammer want creatieve activiteiten zijn niet alleen leuk, maar ook goed voor de emotionele expressie, de taalontwikkeling, de concentratie, de fantasie, de motoriek, de cognitieve ontwikkeling, sociale vaardigheden en niet te vergeten de prikkelverwerking. Het is voor veel kinderen (denk aan autisme of hoog sensitiviteit) heel goed om te leren dingen te doen met hun handen. Vies te worden. Vies te worden omdat een ander naast jou iets doet/maakt. Daarnaast dragen creatieve activiteiten bij aan de zelfstandigheid van kinderen en leren ze op creatieve wijze problemen op te lossen.

Alle bezoekers van Bibelebon KinderAtelier kunnen vertrouwen op een plezierige en zinvolle tijdsbesteding in een stoere, liefdevolle omgeving waar sfeer, kwaliteit en veiligheid voorop staan.

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op.

Tot snel,Oh ja, voor ik het vergeet. Naast mijn veterdiploma, zwemdiploma's en schooldiploma's ben ik ook in het bezit van een Kinder EHBO diploma en bedrijfshulpverlening certificaat.

© 2009 - 2024 Bibelebon Kinderatelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel